www.ofertapune.net Montues per dyer te garazhave (2) | PunaIme

Montues per dyer te garazhave (2)

Kompania

Kras Group

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

12/05/2020

Data e perfundimit

31-05-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Konkurs pune
Kerkojme puntore me lokacion ne Prishtine,Fushe Kosove dhe Drenas  (Montues per dyer te garazhave)

Pozite:2
KRITERET PËR PUNËSIM

  • Te kete te perfunduar shkollen e mesme
  • Te kete pervoje pune se paku 2 vite
  • Te punoje me orar te rregullt

BENIFITET

  • Kontrat pune sipas ligjeve ne fuqi
  • Sigurim shendetesor
  • Pagese te rregullt

APLIKIMI:Duhet derguar CV-ne  ne e-mail:[email protected]