www.ofertapune.net Montues i Mobiljeve, Ndihmës Montues i Mobiljeve | PunaIme

Montues i Mobiljeve, Ndihmës Montues i Mobiljeve

Kompania

Lesna Max

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-08-2023

Data e perfundimit

02-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Kompania e Mobiljeve “Lesna MAX” Prishtinë, me lokacion në Magjistralën Prishtinë-Fushë Kosovë,  Rr.Elez Berisha Nr.4, shpallë konkurs për 2 pozita:

  • Pozita 1.               – Montues i mobiljeve
  • Pozita 2.               – Ndihmës montues i mobiljeve

Detyrat

  • E bënë bartjen dhe montimin/dorëzimin e mallit te blerësit, dhe në eksponat,
  •  Ndihmës –montuesi i asiston montuesit gjatë montimit si dhe e ndihmon atë, 
  •  E bënë ngarkimin, shkarkimin  dhe sistemimin e mallit që arinë në depo nga furnitorët, rregullimin dhe vendosjen e mallit në depo,
  •  Kujdesen për automjetet transportuese sipas nevojës për mirëmbajtje.

Kushtet:

  •  Përvoja e punës në montimin e mobiljeve  apo në punë të ngjajshme,
  •  Posedimi i patent shoferit,
  •  Kualifikimi i mesëm ose shkollë profesionale,
  •  Mosha e preferuar maksimum 45 vjeqar dhe të jenë të gatshëm të punojnë në grup.

Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë, aplikacionet munden me i tërhjek në administratën e Qendrës Tregëtare “Lesna MAX“ në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, Rr.Elez Berisha nr.4, ku edhe dorëzohen të plotësuara së bashku me: CV-të e tyre, dokumentet e nevojshme, dhe një fotografi të aplikuesit. Aplikacioni mundet të mirret edhe në e-mail adresën: [email protected] dhe pastaj i plotësuar të kthehet në mail adresën e njejtë.

Për informata shtesë mund të informoheni  në nr. e tel: 044/779-977,  044/992-299

Data e fundit për dorëzimin e aplikacioneve është  31.08.2023 ora 16:00.