www.ofertapune.net Montues i Konstruksioneve prej Çeliku (Zagreb) | PunaIme

Montues i Konstruksioneve prej Çeliku (Zagreb)

Kompania

Prohall

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

13-11-2023

Data e perfundimit

12-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Prohall hap konkurs për plotësimin e pozites:

 • Montues i konstruksioneve prej çeliku

Përshkrimi i punës:

 • Montimi i konstruksioneve të parafabrikuara të çelikut për salla çeliku, tenda etj.
 • Instalimi i paneleve sanduiç
 • Montimi i fletëve metalike

Preferohet eksperiencë në punë të ngjashme

Ne ofrojmë:

 • Pagë mbi mesatare
 • Akomodim
 • Kostot e transportit
 • Shtesa ushqimore
 • Stimulime dhe bonuse
 • Pajisje pune
 • Kostot e licencës së punës
 • Ambient pune miqësor

Lokacioni: Zagreb

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes emailit butonit “Apliko Këtu”

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?