www.ofertapune.net Montues (3), Praktikant - me pagesë (2) | PunaIme

Montues (3), Praktikant – me pagesë (2)

Kompania

Jusa Print

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

13-04-2023

Data e perfundimit

09-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Vende të lira të punës në fushën e reklamave nga JUSA PRINT

Pozita: Montim / Teren (3 vende)
             
Praktikant me pagesë (2 vende

Përparesi kanë kandidatet që:

  • Kanë përvojë në fushën e reklamave dhe brendim me folje.
  • Njohuri mbi montimin dhe realizimin e 3D Reklamave
  • Të jetë bashkëpunues dhe të jetë në gjendje t’i përgjigjet detyrave në kohë.

Benefitet:

  • Shujtë ditore të mbuluar nga Jusaprint
  • Pagë kompetitive fikse 
  • Pagesë të kontributeve dhe pensioneve
  • Kontratë të rregullt të punës
  • E shtunë dhe e diele – Pushim 

Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit më poshtë

Apliko këtu