www.ofertapune.net Monter | PunaIme

Monter

Kompania

PUNTO SH.P.K.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

06/08/2020

Data e perfundimit

14-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania “PUNTO SHPK” me seli ne Fushe Kosove, e specializuar ne shitjen e inventarit per zyre dhe administrate, perfaqesuese e brendeve te njohura ne kete lemi, shpalle konkurs per kete pozite:

  • Shites ne showroom/Monter
  • Kualifikimet
  • Shkollen e mesme
  • Eksperience ne pune (e preferushme)
  • Aftesi te mira komunikative dhe te punes ne ekip
  • Patent shofer te kategorise B

Te gjithe te interesuarit, te dergojne CV-ne ne email [email protected] apo ta sjellin ne showroom-in tone ne Fushe Kosove, Rr Dardania 276.