Monter, Punëtor për ngjyrosje te mobileve të drurit, Punëtor për gërryerje dhe Mjeshtër për punimin e mobileve të drurit

Kompania

ALVONA

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

11-05-2022

Data e perfundimit

09-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

1 Monter – Përcjellë dhe asiston në punë me makineritë për prodhimin e mobiljeve, monton mobiljet.

1 Punëtor per ngjyrosje te mobileve te drurit – Punon ne procesin e prodhimit te mobileve te drurit, duke bere ngjyrosjen e mobileve.

1 Punëtor per gryerrje-  Punon ne procesin e prodhimit te mobileve te drurit, duke bere gryerrjen e drurit.

1 Mjeshter per punimin e mobileve te drurit- Punon në procesin e prodhimit të mobileve të drurit duke përdorur makineritë specifike dhe procedurat përkatëse.

 Personi kontaktues i Kompanise – Valdet Bince – 044372800

Apliko këtu