Vende të lira pune

Kompania

Elnor Furniture

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-11-2022

Data e perfundimit

22-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

‘’ELNOR SH.P. K” kompani e specializuar në prodhimit e produkteve nga druri e cila veçohet me produkte unike dhe shërbim cilësor ka kënaqësinë të ofroj mundësi punësimi afatëgjatë, me mundësi të shkëlqyeshme për karrierë të suksesshme dhe zhvillim individual për kandidatet ambicioz dhe të përkushtuar. Elnor ofron vend pune me standarde të larta profesionale dhe teknologji te avancuar, ambient miqësor pune dhe sigurim shëndetësor.

Ofrojm 4 vende të lira pune:

  • Monter në teren
  • Monter në fabrikë

Kandidatët e interesuar duhet të plotësojnë kushtet e shënuara më poshtë:

  • Të kenë të kryer arsimin e mesëm.
  • Të kenë përvojë së paku 2 vite në montim të mobiljeve.
  •  Të posedojn patent-shofer.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Aftësi për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme.
  • Shkathësi në kryerjen e punëve dhe aftësi për organizimin e punëve sipas kërkesës së personit përgjegjës

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: [email protected] apo të lajmerohen në këtë numër kontaktues: +383 49 467 819.  Po ashtu mund të paraqiten pranë zyreve tona të cilat gjenden në magjistralen Prishtinë- Ferizaj, zona industriale km 8, afër rrethit të ish QMI-së.

Apliko këtu