www.ofertapune.net Monter i Mobiljeve (2), Mjeshtër | PunaIme

Monter i Mobiljeve (2), Mjeshtër

Kompania

SAF

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2023

Data e perfundimit

25-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs: Monter i mobiljeve dhe  Mjeshtër

Lokacioni: Prishtinë – Fabrika për përpunimin e drurit “SAF” – SmartArtisticFurniture

Fabrika për përpunimin e drurit “SAF” kërkon të punësoj 2 monter në sektorin e mobiljeve

Të interesuarit duhet të kenë:

  • Përvojë pune së paku 2 deri në 5 vite në sektorin e mobilerisë – zdrukthtarisë
  • Precizitet dhe disiplinë në realizimin e punëve
  • Te jetë bashkëpunes për punë ekipore

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit:

049 588 771

Apliko këtu