www.ofertapune.net Monter | PunaIme

Monter

Kompania

Punto

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-12-2022

Data e perfundimit

01-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kompania “PUNTO SHPK” me seli ne Prishtine (magjistralja Prishtine – Fushe Kosove, KM 1), e specializuar ne shitjen e inventarit per zyre dhe administrate, perfaqesuese e brendeve te njohura ne kete lemi, shpalle konkurs per keto pozita:

MONTER

Kualifikimet dhe detyrat:

  • Shkolla e mesme
  • Pervoje pune (preferohet)
  • Aftesi te mira komunikimi dhe ne pune ekipore
  • Patent shofer te kategorise B
  • Montim dhe liferim te mobileve per konsumator
  • Detyra tjera qe percaktohen nga menaxhmenti

Te gjithe te interesuarit, te dergojne CV-ne ne email [email protected] apo ta sjellin ne showroom-in tone ne Magjistralja Prishtine – Fushe Kosove, km 1.

Apliko këtu