www.ofertapune.net Monter | PunaIme

Monter

Kompania

Në emër të klientit

Telefoni

049/553-594

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

26/10/2020

Data e perfundimit

05-11-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Portali PunaIme është duke kërkuar për një klient “Kompani e mirënjohur”, rekrutimin e stafit për pozitën:

MONTER

Disa nga detyrat dhe përgjegjësitë;

  • Punon në montim Teren, Showroom dhe Depo, organizon punën në teren dhe e udhëzon ndihmës monterin për punët që duhet ti përfundoj
  • Kontrollon montimin në përfundim të secilit produkt, dhe pas kontrollit raporton te klienti dhe menaxheri që është përfunduar montimi dhe produkti është dorëzuar nga Kompania.

Dërgo CV-n, në: [email protected]

Afati i fundit: 05.11.2020.