www.ofertapune.net Montazhier (2), Kameraman | PunaIme

Montazhier (2), Kameraman

Kompania

KosovaPress

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02/10/2020

Data e perfundimit

09-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Media

Agjencia e Pavarur e Lajmeve KosovaPress shpallë konkurs për vendin e punës:

 1. Dy (2) montazhierë
 2. Një (1) kameraman

Kriteret për pozitën e parë:

Detyrat:

 1. Operon me montazhet linerare dhe jo-linerare (kompjuterike)
 2. Duhet të jetë kreativ në prodhimin e të gjitha llojeve të programeve
 3. Video materiali i montuar ose i përpunuar (post-produksion) duhet t’i plotësojë të gjitha standardet profesionale në aspektin teknik dhe artistik
 4.  Bashkëpunon ngushtë me regjisorin (realizatorin), producentin ose autorin e emisionit përkatës

Kushtet:

 1. Të ketë njohuri të shkëlqyer teknike në programet: Adobe Premiere, Adobe Illustrator, Adobe Phottoshop.
 2. Së paku gjashtë muaj përvojë pune në punë të ngjashme
 3. Aftësi për të punuar me ndërrime dhe me orar të zgjatur
 4. Aftësi për të punuar qetë nën presion dhe si pjesë e ekipit
 5. Kreativiteti dhe aftësia për të punuar me vetiniciativë

Kriteret për pozitën e dytë:

 1. Të ketë përvojë pune së paku gjashtë muaj
 2. Aftësi për të punuar me ndërrime dhe me orar të zgjatur
 3. Të kenë vullnet pune në këtë sektor
 4. Të ketë patentë shofer të kategorisë B

Konkursi mbetët i hapur nga data 02 Tetor deri me datën 9 Tetor 2020.

Të gjithë të interesuarit CV mund t’i dërgojnë në email adresë: [email protected]