www.ofertapune.net Montazher | PunaIme

Montazher

Kompania

ONIMA MEDIA SH.P.K.

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13/11/2020

Data e perfundimit

13-12-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Media

Kompani ONIMA MEDIA SHPK ,hap konkurs pune për:

 • Montazher (2)

Detyrat dhe përgjegjësit

 • Mbledhja dhe editimi i materialit xhirues në një produkt final dhe të përshtatshëm për publikim;
 • Të përgatisë montazhe (video dhe foto) sipas kërkesave;
  Të jetë gjithmonë në ndjekje të aktiviteteve ne kompani;
  Të planifikojë, grumbullojë dhe përpunojë videot sipas kerkesave;
 • Menaxhimi dhe mbikqyrja e të gjitha aspekteve teknike të video regjistrimit dhe video editimit;
 • Të bashkëpunoj me ekipën kreative;
 • Të zhvillojë një strategji të bartjes së mesazheve përmes videove;
 • Punë të tjera që caktohen nga mbikqyrësi.

Përvoja:

Kërkohet minimum 2 vite përvoj pune.

Ne ofrojmë:

Pagë atraktive

Trajnim dhe zhvillim professional
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes e-mailit: [email protected]  duke dërguar CV-në.

Apliko këtu