www.ofertapune.net Monitorues/e i/e logjistikës | PunaIme

Monitorues/e i/e logjistikës

Kompania

KORPORATA RUGOVE

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25/06/2020

Data e perfundimit

09-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

KORPORATA RUGOVE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si Ujë Rugove, Djathë Rugove dhe Shije Rugove. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e Korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapur të punës në zyrën qendrore të Ujë Rugove, në Shkabaj, Prishtinë:

MONITORUES/E E LOGJISTIKËS

Zyra qendrore e Ujë Rugove, Shkabaj, Prishtinë.

Çka ofron Korporata RUGOVE:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike;
 • Ambient profesional dhe motivues;
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura;
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore të pozitës:

 • Bën monitorimin e GPS (përcjelljen e routave, pauzave, ndalesave e të ngjashme);
 • Raporton me e-mail për parregullsitë gjatë monitorimit të GPS-ave;
 • Monitoron përmes sistemit të GPS të gjitha automjetet e korporatës;
 • Krijon dhe përgatit raporte të rregullta të punës;
 • Ndihmon udhëheqësin e parkut vozitës në kryerjen e përgjegjësive dhe detyrave të tij të punës.

Çka presim nga kandidatët/et:

 • Qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë;
 • Të jenë të motivuar për punë;
 • Të kenë aftësi komunikuese dhe menaxhuese;
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës;
 • Shkathtësi hulumtuese, analitike, vlerësuese të informacionit;
 • Të ketë iniciativë dhe aftësi të punojnë të pavarur dhe nën presion.

Kriteret e punësimit:

 • Të ketë të kryer shkollën e mesme;
 • Shkollimi i lartë universitar konsiderohet përparësi;
 • E preferueshme të ketë së paku një (1) vit përvojë pune profesionale në këtë lëmi;
 • Njohës/e e mirë e kompjuterit dhe programeve të paketës MS Office, sidomos i Excel;
 • Mosha e preferuar 25-30 vjeçare;
 • Patent shofer, kategoria B.

Procedura e aplikimit:

Të interesuarit/at mund të dërgojnë CV-të e tyre në [email protected] duke specifikuar qartë pozitën për të cilën po aplikojnë. Afati i fundit për aplikim është data 9 korrik 2020, kurse vetëm kandidatët/et që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre.