www.ofertapune.net Mjeshtër | PunaIme

Mjeshtër

Kompania

Kras Group

Telefoni

045/900-977

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06/07/2020

Data e perfundimit

26-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Ndertimtari

“Kras Group” sh.p.k ne Prishtine shpall konkurs per keto vende pune:

  • Mjeshter (Alumin-PVC) – 1 Pozite

*Biografija juaj (CV)
*Te kete njohuri te mire ne Alumin-PVC
*Te kete pervoje pune se paku 3 vite(te deshmoj me kontrat pune)

Çka ofron komanija:

  • Kontrat pune
  • Sigurim jetesor
  • Pushimi sipas ligjeve ne fuqi
  • Trainime profesionale mbrenda dhe jasht vendit.

Cv-ja te dergohet ne email:[email protected] ose ne viber +383 45 900 977 
Afati i aplikimit deri ne plotesimin e vendeve te lira.