www.ofertapune.net Mjeshtër për prodhimin e dritareve të plastikes (2) | PunaIme

Mjeshtër për prodhimin e dritareve të plastikes (2)

Kompania

Rifa Plast

Telefoni

049887716

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

13/06/2020

Data e perfundimit

25-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Rifa Plast, shpall konkurs për:

Mjeshtër (2 Pozita)

Vendi i punes: Fushë Kosovë

Kushtet:

Përvojë dhe njohuri të mira në prodhim të dritareve të plastikës.

Ofrojmë:

Kushte të mira të punës.

Na kontaktoni në numër të telefonit: 049887716.