www.ofertapune.net Mjeshtër për Prodhim dhe Montim të Dyerve dhe Dritareve | PunaIme

Mjeshtër për Prodhim dhe Montim të Dyerve dhe Dritareve

Kompania

BEKA - AL - PVC

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

20-11-2023

Data e perfundimit

19-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE 
 
BEKA -AL-PVC ofron 2 vende të lira pune si:
  • Mjeshter per prodhim dhe montim te Dyerve dhe Dritare nga Alumini dhe Plastika
Kriteret e nevojshme : 
  • Mosha +18
  • Te ketë leje per vozitje
  • Te ketë pervoj pune se paku 1 vite (mjeshtri)
Orari i punes : 
  • Hane – Shtune (08:00 – 17:00)
  • Diele (Pushim)
Te interesuarit mund te aplikojn permes butonit ‘Apliko Këtu‘ ose na kontaktoni ne numrin:
044674020 (Viber) 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?