Mjeshtër për përpunim të mishit (2), Ndihmës Punëtor (2)

Kompania

LEONI NPP

Telefoni

045/555-038

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04/07/2021

Data e perfundimit

31-07-2021

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Leoni Group, shpall konkurs për:

  • Mjeshtër për përpunim të mishit (2 Pozita),
  • Punëtor (2 Pozita).

Detyrat për mjeshtër të mishit:

  • Përpunim i sugjukut,
  • Përpunim i produkteve të tjera të mishit.

Detyrat për punëtor:

  • Ndihmon në përpunimin e sugjukut,
  • Ndihmoon në përpunimin e produkteve të tjera të mishit.

Kualifikimet e pëgjithëshme:

  • Të ketë të perfunduar së paku shkollimin e mesëm,
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup,
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen,

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në subject e cekëni edhe pozitën për të cilën aplikoni, e-mail: info@leonigroup.net

Telefon: 045 555 038.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur dhe që kanë derguar CV sipas kerkesës tonë ftohen në intervistë.

Apliko këtu