www.ofertapune.net Mjeshtër për dyer dhe dritare nga alumini (2) | PunaIme

Mjeshtër për dyer dhe dritare nga alumini (2)

Kompania

Durmishi SHPK

Telefoni

049/156-601

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20/05/2020

Data e perfundimit

02-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania DURMISHI SHPK, hap konkurs per:

1. Mjeshtër për dyer dhe dritare nga alumini (2 Pozita).

Kushtet për Aplikim:

  • Të ketë shkollim të mesëm,
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm gjatë orarit të punës.
  • Përvoja e punës obligative, përparësi ata që kanë së paku 3 vite përvojë pune në prodhim.

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: [email protected] ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (perball City GRILL) ne objektin e kompanise DURMISHI, ose na kontaktoni ne telefonin: 049156601.