www.ofertapune.net Mjeshter (Alumin-PVC) Fasada Ventiluse (2) | PunaIme

Mjeshter (Alumin-PVC) Fasada Ventiluse (2)

Kompania

Kras Group

Telefoni

045/900-977

Data e publikimit

10/09/2020

Data e perfundimit

09-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Ndertimtari

Konkurs per pune

“Kras Group” sh.p.k ne Prishtine shpall konkurs per keto vende pune:

Mjeshter (Alumin-PVC) Fasada Ventiluse  – 2 Pozite

 • *Biografija juaj (CV)
  *Te kete njohuri te mire ne Alumin-PVC
  *Te kete pervoje se paku 3 vite(te deshmoj me kontrat pune)
  * Regjioni i Prishtines ,Fushe Kosove Drenas

Çka ofron komania:

 • Kontrat pune (1VJEQARE)
 • Sigurim jetesor
 • Pushimi sipas ligjeve ne fuqi
 • Trainime profesionale mbrenda dhe jasht vendit.

Cv-ja te dergohet ne email:[email protected] ose ne viber +383 45 900 977 
Afati i aplikimit deri ne plotesimin e vendeve te lira.