www.ofertapune.net Mjeshtër (4) | PunaIme

Mjeshtër (4)

Kompania

Primat

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-01-2023

Data e perfundimit

08-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Primat hap konkurs për:
  • Mjeshter për pvc dhe alumin (2)
  • Mjeshter i xhamit (2)
  • Punëtor (2)
Kandidatet e interesuar mund te aplikojne ne email: [email protected] 
Ose ne numerat e telefonit:
045 207 000
044 161 950
Apliko këtu