Mjeshtër (2), Ndihmës Mjeshtër (5)

Kompania

Jamwood

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

19-04-2022

Data e perfundimit

19-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Mobileria JAMWOOD SHPK me lokacion Prroi Njelmet-Prishtine hap konkurs per 7 vende te lira te punes:

Mjeshter (2)

  • Të ketë të mbaruar shkollimin e mesëm;
  • Eksperienca e punës në pozita të punës të ngjashme minimum tri vite
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe organizimi me koleget
  • Duhet të keni njohuri ne perdoriimin e mjeteve te punes sic eshte premja ne Sharre, Kantim, premje ne CAF sharre te vogel 45% shkalle, montim te elementeve, fjokave etj.

Ndihmes Mjeshter (5)

  • Kandidati duhet te kete aftesi elementare ne perdorimin e veglave te punes dhe te jene,
  • Te jene te interesuar per te mesuar.

Paga – sipas marrëveshjes me kushte atraktive dhe shumë te mira pune.

Te gjithe kandidatet e interesuar mund te lajmerohen ne adresen e JAMWOOD SHPK ose te lajmerohen ne numrin e telefonit 044145206

Apliko këtu