www.ofertapune.net Mirëmbajtëse për shtëpi | PunaIme

Mirëmbajtëse për shtëpi

Kompania

Shtëpi Private

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-11-2023

Data e perfundimit

29-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Mirëmbajtëse për shtëpi

Kërkojmë mirëmbajtëse për shtëpi (banesë) tek Lagjja e Muhaxherëve në Prishtinë. Duhet të jetë e gatshme të punojë gjysëm orari (4 orë në ditë). Pagesë mujore.

Punët e kërkuara:

  • Pastrim
  • Hekurosje

Të jetë:

  • E vëmendshme
  • E besueshme
  • Të jetë energjike dhe punetore
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi

Afati i fundit per aplikim: 20.11.2023

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?