www.ofertapune.net Mirëmbajtëse (2) | PunaIme

Mirëmbajtëse (2)

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-09-2023

Data e perfundimit

02-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

Mirëmbajtëse

  • Shkathtësi të mira fizike
  • Eksperiencë e mëparshme në mirëmbajtje
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘APLIKO KËTU‘ ose të lajmërohen në emailin  [email protected] ose +383 48 62 00 77

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?