Mirëmbajtës/Punëtor Teknik (M), Nikoqire, Punëtore për dhoma (F)

Kompania

Hotel International Prishtina

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-04-2022

Data e perfundimit

28-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozitat e hapura :  Mirembajtes/Punetor teknik (M)

Kërkesat dhe aftësitë e kërkuara:

  • Të jetë mbi 35 vjec
  • Te këtë njohuri mbi punet elektrike dhe punet me ujë
  • Të ketë paraqitje profesionale
  • Përvojë pune si mirëmbajtes
  • Njohuri rreth puneve teknike dhe të jetë korrekt në punë

Pozita e hapur : Nikoqire, Punëtore për dhoma(F)

Aftësitë e kërkuara:

  • Te kete aftesi te punes ne grup
  • Pervoje pune konsiderohet perparesi
  • Të jetë komunikative
  • E motivuar për punë

Të gjithë te interesuarit të na kontaktojnë në email: [email protected]

Ose te telefonojne ne numrin: 038 600 222

Me respekt

Hotel International Prishtina & SPA

 

Apliko këtu