www.ofertapune.net Mirembajtes/Kopshtar | PunaIme

Mirembajtes/Kopshtar

Kompania

Grand Store

Telefoni

044/437-015

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01/09/2020

Data e perfundimit

30-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • Mirëmban hapësirat e gjelbërta;
  • Mirëmban hapësirat tjera të jashtme të objektit;
  • Pastron dhe heq mbeturinat në hapësirën e jashtme të objektit;
  • Si dhe punë të ngjashme që kanë të bëjnë me procesin e punës.
  • Mirëmban mjetet e punës që i përdorë;

Orari I punes: 8:00-16:00

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

  • Të këtë të kryer shkollën e mesme;

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë përmes numrit të telefonit: 044 437 015

Afati per aplikim: 1/9/2020-30/9/2020