www.ofertapune.net Mirëmbajtës i përgjithshëm | PunaIme

Mirëmbajtës i përgjithshëm

Kompania

Hotel Amazona

Lokacioni

Kastriot

Data e publikimit

28/08/2023

Data e perfundimit

30-09-2023

Lloji i orarit

Full Time

Hotel Amazona  është  hotel që me profesionalizëm dhe përkushtim të lartë shërbën klientët vendor dhe ndërkombëtarë për më shumë se 20 vitë përvojë. I certifikuar si hotel me 4 yje, Hotel Amazona ofron kushte dhe ambient të shkëlqyer për punë.

Në kuadër të përmbushjes së nevojave për burime njerëzore Amazona Hotel shpall konkurs për:

“Mirëmbajtës i përgjithshëm” (2) Pozita

  • Të ketë qasje dhe aftësi të mira komunikuese
  • Përvojë në fushën e caktuar të mirëmbajtjes së hotelit
  • Gatishmëri dhe vullnet për përmbushjen e detyrave
  • Të jetë i përgjegjshëm në punë

Për çdo të punësuar, Hotel Amazona ofron:

  • Pagë mbi mesataren
  • Ushqimin nga hoteli
  • Pushim mbrenda javës

Afati i aplikimit deri me 27.09.2023

Të gjitha aplikimet, CV-jat,  të dërgohen në emailin [email protected] ose paraqitja fizike në hapsirat e Hotel Amazona, Babi Most-Kastriot. Për informata shtesë kontaktoni në numrin e telefonit +383 44 197 419.