www.ofertapune.net Mirëmbajtës/e të Qendrës Tregtare | PunaIme

Mirëmbajtës/e të Qendrës Tregtare

Kompania

Mjeshtri

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29/05/2020

Data e perfundimit

05-06-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Konkurs pune në Hymeri Group – MJESHTRI

Pozita:  Mirëmbajtës/e të Qendrës Tregtare – 2 vende të lira

Kandidati duhet të ketë:

  • Aftësi të mira komunikimi
  • Me qëndrim pozitiv, të rregullt, dhe vëmendje ndaj detajeve
  • Të jetë i saktë dhe i përpiktë
  • Aftësi të punës në ekip

Për Mjeshtrin

Mjeshtri është kompani e mirëmbajtjes, e cila ofron shërbime të mirëmbajtjes teknike dhe higjienike në më shumë se 260 objekte rezidenciale dhe komerciale.

Të interesuarit për punë mund të aplikojnë deri më 06.06.2020 në e-mail adresën: [email protected], ose t’i sjellin fizikisht dokumentet e aplikimit në zyrat tona Llapnasellë, km i 4 Prishtinë – Ferizaj.

Për më shumë informata: 049 75 75 75;  044 75 75 75;  045 75 75 75; www.mjeshtri.net