www.ofertapune.net Mirëmbajtës/e (60) | PunaIme

Mirëmbajtës/e (60)

Lokacioni

Data e publikimit

26-04-2023

Kategoritë

Selmans Header

Pozita: Mirëmbajtës/e (60 vende te lira)

Benefitet:

  • Paga 350€
  • Kontrata sipas ligjit të Kosovës
  • Orari i punës ështe 8 orë brenda ditës në 5 ditë të javës
  • Pushimet vjetore sipas ligjit të Kosovës
  • Vend afatgjatë i punës

Kualifikimet:

  • Aftësi të mira të komunikimit dhe të jenë të gatshëm të punojnë në ekip.
  • Aftësi organizuese dhe të jenë të gatshëm të punojnë në një ambient të mirëorganizuar.
  • Përvoja relevante është përparësi

Menyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm “Apliko” (nuk kërkohet CV)

Numri i kontaktit: 049 544 544

Apliko këtu