www.ofertapune.net Mirëmbajtës/e | PunaIme

Mirëmbajtës/e

Kompania

Fivestar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-11-2023

Data e perfundimit

14-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

Fivestar Fitness me seli në Prishtinë shpall konkurs pune:

Pozita : Mirëmbajtës/e

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Pastrimi i të gjitha hapësirave, mirëmbajtja e pajisjeve të Fitnesit dhe të sigurohet që të gjitha zonat të jenë të pastërta
  • Kontrollimi i rregullt i të gjitha hapësirave duke përdorur vetë iniciativë për të caktuar prioritetet për punët më urgjente
  • Të sigurohet që çdo gabim, mungesë në furnizim apo defekt i pajisjeve të indetifikohet dhe të raportohet tek menaxhmenti
  • Përkushtim dhe kujdes ndaj stafit dhe klientëve
  • Detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kërkesat:

  • Të ketë shkathtësi të mira fizike
  • Të ketë eksperiencë të punës
  • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik

Çka ofrojmë?

  • Kontratë të punës sipas Ligjit të Punës.
  • Ambient profesional dhe motivues.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të Telefonit: +383 45 834 896 ose Email ne [email protected]

Rruga Pashko Vasa 2-1, 10000 Prishtina, Kosova

+383 49 345 759| [email protected]