Mini Komercialista(2), Merchandeiser (6)

Kompania

Jaffa Champion

Data e publikimit

13-05-2022

Data e perfundimit

24-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

 

Kompania “EXTRA FRUIT’’sh.p.k., është industri e lengjeve.

Kompania ‘’Extra Fruit’’shpk shpallë:

KONKURS

 Për rekrutim të pozitave:
2 Mini Komercialista ( shitës ambulantiv )
(Tereni : Gjilan)
6 Merchandeisera
(Tereni: Prishtinë, Gjilan, Peje, Prizren, Gjakovë, Mitrovicë dhe Skenderaj )

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Të ketë patentë shofer kategori B
  • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
  • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes konkretisht në rrjetin e Komerciales ose punë të ngjashme së paku dy vite të kësaj lamie;

–          Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 20.05.2022, në e-mail adresën: [email protected], apo të marrin informata në numrin e telefonit +38348321123

Apliko këtu