www.ofertapune.net Metal Punues, Arkitekt/Inxhinier, Saldues, Monter, Punëtor, Ngjyrosës, Praktikant (Malishevë) | PunaIme

Metal Punues, Arkitekt/Inxhinier, Saldues, Monter, Punëtor, Ngjyrosës, Praktikant (Malishevë)

Kompania

Metal Innovation

Lokacioni

Malishevë

Data e publikimit

26-10-2023

Data e perfundimit

23-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Fabrika e metalit Metal Innovation në Malishevë, shpall KONKURS për pozita të lira pune:
  • Metal punues,
  • Arkitekt/Inxhinier
  • Saldues,
  • Monter,
  • Punëtor.
  • Ngjyroses
  • Praktikant

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu”,  në email: [email protected] ose duke kontaktuar përmes numrit të telefonit : +383 49 445 686 

Metal Innovation punon produkte metalike. Nga tavolinat dhe raftet deri tek arti i mureve dhe kangjellat(gilinderat), ne projektojmë dhe fabrikojmë me përpikëri çdo pjesë për të përmbushur kërkesat specifike të klientëve.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?