www.ofertapune.net MËSUESE / EDUKATORE (2) | PunaIme

MËSUESE / EDUKATORE (2)

Kompania

BRITISH ACADEMY

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21/09/2020

Data e perfundimit

29-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Arsim

Qendra për Edukim  “BRITISH ACADEMY” për plotësimin e nevojave të saj shpall:

KONKURS  PUNE

  1. MËSUESE / EDUKATORE (2 Pozita)

Vendi i punës:  Bregu i Diellit Prishtinë

Kriteret e punësimit:

  •  Kualifikim për mësim për Parashkollor dhe shkollar deri ne klasen 8.
  • Bashkëpunim të mirëfillt me prindërit e fëmijëve
  • Të jeni energjike dhe kreative në punë;
  • Të zotëroni aftësi të mira komunikuese;
  • Të jeni kreative dhe fleksibile.
  • Të keni gatishmëri për punë ekipore
  • Të keni njohuri bazike nga Gjuha Angleze;

Mënyra e aplikimit!

Aplikimi bëhet vetëm në mënyrë elektronike duke dërguar CV-në përmes e-mailit:  [email protected]

Në “Subject”  duhet të shënoni  “EDUKATORE”