www.ofertapune.net Merchandiser (4) | PunaIme

Merchandiser (4)

Kompania

Devolli Logistic System

Lokacioni

Gjakovë , Gjilan , Pejë , Prishtinë

Data e publikimit

10-11-2023

Data e perfundimit

30-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Devolli Logistic System SH.P.K me aktivitet kryesor afarist të shitjes dhe distribuimit të produkteve ushqimore, përkatësisht produkteve të kafes dhe miellit, shpallë:

KONKURS PUNE

Titulli i Pozitës : Merchandiser 

Lokacioni: Prishtinë (1), Pejë (1), Gjakovë (1), Gjilan (1)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :

 • Eshtë përgjegjës/e për zgjerimin, ruajtjen e pozicionit dhe ekspozimit të produkteve të Kompanisë në pikën apo planin e caktuar;
 • Siguron informacion për gjendjen e stokut si dhe informacione tjera të nevojshme për dukshmërinë e produkteve të brendit në treg;
 • Siguron arritjen e objektivave të ekspozimit (facing) të produkteve të brendit perkatës brenda të gjitha pikave të shitjes të caktuara në plan;
 • Kërkon mundësi të reja për vendosjen dhe ekspozimin e produkteve;
 • Monitoron dhe mirëmban çmimet e shitjes me pakicë, mbanë freskinë e produkteve duke aplikuar rotacion strikt, dhe i përmbahet standardeve të temperaturës;
 • Kontrollon freskinë dhe implementon procedurën “First in-First Out” (i pari hyn i pari del nga rafti).

Kualifikimet dhe njohuritë e kërkuara:

 • Diploma e shkollës së mesme (pregaditja Universitare është përparësi);
 • Minimum një (1) vit përvojë pune në fushën e shitjes/merchandising;
 • Shkathtësi të mira bindëse, prezantuese, organizative;
 • Të posedoj patentë shoferin, kategoria B;
 • Të jetë në gjendje të punoj në mënyrë të pavarur apo në grup;
 • Të jetë fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndryshimeve.

PROCEDURA PËR APLIKIM : Inkurajohen të gjithë Kandidatët e interesuar të Aplikojnë duke dërguar CV-në përmes e-mail adresës: [email protected]

Në fushën e subjektit,ju lutem specifikoni Pozitën për të cilën aplikoni. Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejmë të rekrutimit.

Konkursi qëndron i hapur deri më datë 30 Nëntor, 2023.