www.ofertapune.net Menaxhere Femer (1), Punetor meshkuj (2), Teknik i IT-se (1), Teknik i ujit dhe energjise elektrike (1) | PunaIme

Menaxhere Femer (1), Punetor meshkuj (2), Teknik i IT-se (1), Teknik i ujit dhe energjise elektrike (1)

Kompania

Perfect Clean

Telefoni

049/577-774

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16/09/2020

Data e perfundimit

30-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Kompania Perfect Clean ofron punë për:

Menaxhere Femer (1 Pozitë)

Kushtet:

 • Te ketë fakultetin e kryer,
 • Përvojë pune në menaxhim.

Punëtor Meshkuj (2 Pozitë)

Kushtet

 • Të posedoj patent shofer.
 • Pervojë pune në pastrim.

Teknik i IT-se (1 Pozita)

Kushtet:

 • Pervojë pune ne sistemi e IT-se.
 • Miremban kompjuterat dhe camerat.

Teknik i ujit dhe energjis elektrike (1 Pozita)

 • Pervojë pune ne paisjet elektrike dhe te ujit.
 • Miremban paisjet e ujit dhe energjise elektrike.

Kushtet e përgjithëshme:

 • Të jetë i/e korrekt/e ne punë
 • Të jetë i/e gatshme të punoj në grup etj.
 • Orari dhe pagesa me marrëveshje.

Te interesuarit të kontaktojn në numrin telefonit 049 577 774, ose ne zyret tona ne Adresen: Lagjja Kalabria ne Prishtine.