www.ofertapune.net Menaxhere e Marketingut dhe Dizajnit (F), Serviser (2) | PunaIme

Menaxhere e Marketingut dhe Dizajnit (F), Serviser (2)

Kompania

Astronik Printing Solutions

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-05-2023

Data e perfundimit

07-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

ASTRONIK SH.P.K distributor ekskluziv i TOSHIBA TEC Germany Imaging Systems GmbH, dhe markave të njohura botërore Ricoh, Xerox, Canon dhe Konica Minolta që nga viti 2013, partner i besueshëm dhe lider për furnizim me printerë multifunksionalë, fotokopje, plloter, kompjuter, PC, smartboard, furnizim me material shpenzues (pjesë, toner), si dhe servisim dhe qiradhënje shpall konkurs për pozitën:

Menaxhere e Marketingut dhe Dizajnit (1 pozitë/femër)

Detyrat e punës:

 • Menaxhimi i rrjeteve sociale: Instagram/Facebook,
 • Krijoj dhe menaxhoj postimet për rrjetet sociale,
 • Analizoj dhe zbatoj specifikat e audiencës në strategjinë e rrjeteve sociale,
 • Promovimin e produketeve të kompanisë në treg përmes marketingut.

Kualifikimet:

 • Te ketë përfunduar trajnime, studimet apo shkathtesi ne drejtimin e Marketingut apo fusha të ngjajshme, Të ketë njohuri të mirë të rrjeteve sociale,
 • Të ketë njohuri të marketingut digjital/ social marketing,
 • Të ketë njohuri bazike ne design,
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpërsonale

Serviser (2 pozita/mashkull)

Detyrat e punës:

 • Të servisoj apartet fotokopjuese dhe paisjet e IT-së,
 • Të pranoj detyrat dhe përgjegjësitë të cilat drejtohen nga Menaxheri i Servisit,
 • Të jetë i gatshëm të punoj në grup dhe në presion të kohës,
 • Të jetë fleksibil dhe efikas në kryrjen e detyrave,
 • Të kujdesët për kërkesat e klientëve dhe inventarin e kompanisë.

Kualifikimet:

 • Të ketë së paku diplomën e shkollës së mesme.,
 • Të ketë patentë shofer,
 • Të ketë aftësi komunikimi me klientët në mënyrë profesionale,
 • Të jetë entuziast dhe i gatshëm të përfitoj nga përvoja e ekipit tone.
 • Konkursi mbetet i hapur 18 ditë nga data e shpalljes.

Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj në e-mail adresën: [email protected] ose na kontaktoni në nr. tel 045/504-305 Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

 

Apliko këtu