www.ofertapune.net Menaxher/e Dyqani, Zëvendës/e Menaxher/e, Menaxher/e i/e Shitjes, Visual Merchandiser/e, | PunaIme

Menaxher/e Dyqani, Zëvendës/e Menaxher/e, Menaxher/e i/e Shitjes, Visual Merchandiser/e,

Kompania

A&M Mega Store

Data e publikimit

13-02-2023

Data e perfundimit

24-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

A&M MEGA STORE  hap vende tё lira pune pёr individёt e intersuar:

Pozitat:                         Menaxhere Dyqani,

                                      Zevendes/e Menaxher/e, 

                                      Menaxher/e i/e Shitjes,

                                      Visual  Merchandiser/e,

Vendi i punës :         Fushë Kosovë dhe Prishtinë (afër Prishtina Mall)

Orari i punë:            I plotë

Afati për aplikim:    Deri më  23/02/2023

Kriteret pёr pozitat Menaxher/e Dyqani, Zv. Menaxher/e, Menaxher/e i/e shitjes dhe Menaxher/e i/e depos;

  • Diplomë Universitare – Drejtimet e preferuara: Ekonomik dhe Administrim Biznesi;
  • Përvojë pune paraprake së paku 2 vite në menaxhim dhe udhëheqje;
  • Shkathtësi në menaxhimin e kohës, caktimin e prioritetëve ditore-javore;
  • Aftësi ndërpersonale për të menaxhuar stafin dhe për të punuar si pjesë e një ekipi në zgjidhjen e problemeve;
  • Aftësi të shkelqyera në transmetim dhe delegim të detyrave;
  • Shkathtësi komunikuese, negociuese dhe paraqitje profesionale;
  • Njohuri të avancuara te programeve kompjuterike;
  • Ie afte të punoj, të veprojë dhe të gjykojë drejt në situata më presion të shtuar;

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit qe duan te bashkohen me kompaninë tonë mund të aplikojnë duke dërguar CV, referenca, dëshmi mbi kualifikimin dhe trajnimet, etj. në email:[email protected]

Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita dhe Qyteti.

 

 

Apliko këtu