www.ofertapune.net Menaxher Pike | PunaIme

Menaxher Pike

Kompania

GEP - Poste e shpejte

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Mitrovicë

Data e publikimit

27/07/2020

Data e perfundimit

04-08-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Menaxhment

“GEP” Sh.p.k  për plotësimin e nevojave të stafit, shpall:              

KONKURS PUNE:

  • (1)  Menaxher Pike

Lokacioni:  Mitrovicë

Kriteret e punësimit:

  • Përvoja e punës;
  • Diplomë Universitare (Përparësi);
  • Aftësi të mira për menaxhim të njerëzve dhe procesit të punës;
  • Të ketë aftësi për punë ekipore;
  • Njohuri të programit  MS Office  (Word dhe Excel)
  • Patent shoferi  (Kategoria B)

Mënyra e aplikimit!

Të interesuarit mund të aplikojnë në mënyrë elektronike duke dërguan CV-në në këtë e-mail:  [email protected]