www.ofertapune.net Menaxher/e për Operativë & Logjistikë | PunaIme

Menaxher/e për Operativë & Logjistikë

Kompania

Elen

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

18-01-2023

Data e perfundimit

02-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

 

Vitin e fillojmë mbarë edhe me vende të reja pune 

Ne po rritemi me projekte të reja dhe po kërkojnë një Menaxher/e për Operativë & Logjistikë!

Afati për aplikim është deri me 27 Janar e CV-në e dërgoni në [email protected]

 

#punë #energji #solare #rritje

 

Apliko këtu