www.ofertapune.net Menaxher i shitjes | PunaIme

Menaxher i shitjes

Kompania

Blue Filters Kosova

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

16/06/2020

Data e perfundimit

15-07-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Menaxhment

Blue Filters Kosova është kompani e cila u ofron klientëve sisteme të filtrimit të ujit, filtra uji, fishekë dhe pajisje të tjera të certifikuara nga NSF International, një organizatë udhëheqëse globale e pavarur e shëndetit publik dhe sigurisë.

Titulli i pozitës: Menaxher i shitjes

Lokacioni: Në të gjithë Kosovën

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

– Udhëheq dhe arrin objektivat e përcaktuara sipas planit të punës nga Shitja;

– Përmirëson dhe zhvillon strategjinë e shitjes duke u siguruar që të maksimizojë mundësitë e shitjeve;

– Hulumton bizneset/klientët potencialë;

– Kontakton klientët dhe ju tregon ofertat;

Kualifikimet:

– Kandidatët duhet jenë mbi moshën 18 vjeçar;

– Të ketë të kryer shkollën e mesme ;

– Të jetë i/e aftë të punoj me mbikëqyrje minimale;

– Komunikimi i mirë me konsumatorë;

– I/e aftë të punojë në ekip dhe i/e pavarur;

– Aftësi prezantimi;

– Patent shofer;

– Veturë personale;

SI TË APLIKONI?

Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në këtë e-mail

[email protected]

Në titull duhet shkruar pozita e punës për të cilën aplikoni.

Afati i aplikimit është nga data 16.06.2020 deri më 15.07.2020