www.ofertapune.net Menaxher i Shitjes, Supervizor i Shitjes | PunaIme

Menaxher i Shitjes, Supervizor i Shitjes

Kompania

Buçaj

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-05-2023

Data e perfundimit

05-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim