www.ofertapune.net Menaxher i Shitjes, Agjent i Shitjes | PunaIme

Menaxher i Shitjes, Agjent i Shitjes

Kompania

AGNA Kosova

Lokacioni

Ferizaj , Prishtinë , Vushtrri

Data e publikimit

18-05-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

AGNA Kosovë, pjesë e Agna Group kompania lider në sektorin e FMCG-së në Shqipëri dëshiron të mirëpres një punonjës energjik dhe të vendosur, drejtues të aftë që i sheh sfidat si mundësi për pozicionin e Menaxherit te Shitjes në HORECA.

Përgjegjësitë/Detyrat kryesore:

 • Drejton dhe koordinon të gjitha aktivitetet e zonës/skuadrës, me qëllim arritjen e objektivave sasiorë dhe cilesorë të miratuara.
 • Përgjegjes për planifikimin, organizimin, drejtimin, kontrollin, vlerësimin dhe motivimin e forcës shitëse.
 • Përgjegjës për implementimin e projekteve në kanalet HORECA.
 • Raporton mbi bazën e standardeve të vendosura nga kompania.
 • Kujdeset për brandet, imazhin dhe për asetet e kompanisë.
 • Krijimi, zhvillimi dhe mbajtja e marrëdhënieve të mira me klientët, furnitorët, distributorët dhe aktorët e tjerë në treg

Kërkesat:

 • Arsimi i lartë, diploma pasuniversitare përbën avantazh.
 • Më shumë se 5 vjet eksperiencë në shitje (përvoja e mëparshme në sektorin FMCG është avantazh).
 • 2 vite eksperiencë si drejtues i një ekipi shitjesh.
 • Njohja shumë e mirë e gjuhës angleze.
 • Aftësi shumë të mira komunikimi dhe ndërpersonale.
 • Njohuri në Microsoft Office Suite.

Dërgoni CV-in tuaj tek:  [email protected]  

Afati i aplikimit: 28/05/2023


Agna Kosovë, pjesë e Agna Group kompania lider ne sektorin e FMCG-së në Shqipëri po kërkon njerëz energjik e të vendosur, që i shohin sfidat si mundësi, të gatshëm për t’u përballur çdo ditë me dinamikat e tregut dhe që e kanë pasion shitjen dhe punën në terren, për t’i punësuar si agjentë shitjesh për qytetin Ferizaj (Beverage) dhe Vushtrri (Horeca).

Detyrat kryesore:

 • Krijon, zhvillon dhe mban marrëdhënie të mira me klientët.
 • Realizon objektivat e shitjes të vendosura nga departamenti dhe kompania.
 • Është ambasador për brandet dhe imazhin e kompanisë në treg.
 • Raporton mbi bazën e standardeve të vendosura nga kompania.
 • Njeh problemet apo mundësitë e tregut dhe ofron zgjidhje kreative.
 • Informohet për konkurrentët dhe raporton bazuar në standardet e kompanisë.
 • Përditëson njohuritë dhe zhvillohet profesionalisht.

Aftësitë dhe kualifikimet:

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë.
 • Të ketë gatishmëri të lartë për t’i shërbyer klientëve.
 • Të ketë njohuri të mira të paketës Microsoft Office.
 • Leje drejtimi automjeti.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe ndërpersonale.
 • Të jetë këmbëngulës dhe të ketë fokus tek objektivat.

Te interesuarit te dergojne CV-te ne adresen [email protected]
Afati i aplikimeve: 28/05/2023.

Apliko këtu