www.ofertapune.net Menaxher i Shitjes | PunaIme

Menaxher i Shitjes

Kompania

New Born Media

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06/10/2020

Data e perfundimit

25-10-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Shitje

A je person komunikativ, i pavarur, entuziast për punë dhe që dëshiron të ngritesh në karrierë?

Atëherë jeni të inkurajuar të aplikoni në pozitën Menaxher i shitjes.

Përgjegjësitë:

 • Të ketë aftësi të mira komunikimi
 • Të raportojë të dhënat ditore
 • Njohuri të mira kompjuterike
 • Të jetë i organizuar dhe të ketë vetëiniciativë
 • Aftësi për të punuar në një mjedis dinamik
 • Të përcjellë konkurrencën
 • Të njohë tregun
 • Aftësi shumë të mira për të punuar në grup

Kualifikimet:

 • Të ketë të mbaruar studimet e larta/Student në vitin e fundit
 • Së paku 1 vit përvojë pune shitje në terren
 • Të ketë njohuri të gjuhës Anlgeze.
 • Të ketë patent shoferi (e preferueshme)

Benefitet:

 • Benefite në bazë të performancës
 • Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë
 • Siguracione të mbuluara

Si të aplikoni:

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj me subjekt “Menaxher/e i/e shitjes” në email adresën: [email protected]

Afati i aplikimit është i hapur deri më 25 Tetor 2020.