www.ofertapune.net Menaxher i Logjistikës | PunaIme

Menaxher i Logjistikës

Kompania

Lab Oil Sh.p.k

Telefoni

Pa përcaktuar

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02/09/2020

Data e perfundimit

15-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Menaxhment

Menaxher i Logjistikës

Përgjegjësitë Kryesore:

 • Planifikon dhe organizon zhvillimin e infrastrukturës së zinxhirit të furnizimit;
 • Kontrollon/mbikqyr shpenzimet e mirembajtjes dhe shpenzimet tjera relevante per te gjithe floten e mjeteve te transportit per te qene sa me eficent;
 • Përgjegjës për koordinimin e porosive për klientët dhe magazinën;
 • Menaxhon dhe koordinon të gjitha proceset e punës në magazinë;
 • Planifikon dhe mbikqyr asetet dhe infrastrukturën logjistike;
 • Planifikon dhe negocion vështirësitë teknike;
 • Bën ruajtjen e matjeve dhe analizon të dhënat për të vlerësuar performancën dhe zbatimin e përmirësimeve;
 • Sigurohet të përmbushë koston, produktivitetin, saktësinë dhe objektivat e kohës;
 • Krijon politika dhe proçedura për aktivitetet logjistike;
 • Sigurohet që standardet të shëndetit dhe sigurisë janë plotësuar.

Kërkesat për këtë pozicion janë:

 • Diplomë Universitare;
 • Eksperiencë pune së paku dy (2) vite në pozicione të ngjashme;
 • Aftësi të shkëlqyera organizimi, koordinuese dhe komunikimi;
 • Aftësi analitike, menaxhimin e kohës dhe aftësi për përcaktimin e prioriteteve;
 • Njohuri të avancuar të paketës Microsoft Office;
 • Të jetë iniciator, motivues, bashkëpunues dhe i/e aftë të punojë me saktësi nën presion;
 • Të posedojë leje drejtimi, kategoria B.

CV të dërgohen në emalin: [email protected]