www.ofertapune.net Menaxher i Depos, Menaxher i shitjes (Jashtë vendit) | PunaIme

Menaxher i Depos, Menaxher i shitjes (Jashtë vendit)

Kompania

Stone Market

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

06-09-2023

Data e perfundimit

04-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

STONE MARKET L.L.C.
049 491 333
Lipjan

Konkurs për: 1. MENAXHER I DEPOS

Stone Market L.L.C. me seli në Suhadoll-Lipjan ështe një kompani importuese,
eksportuese dhe e shitjes me shumicë të Granitit dhe Mermerit në tregun e Ballkanit.
Ne kërkojme një punëtor për MENAXHER TE DEPOS .

Përgjegjësit MENAXHER I DEPOS :
Përgjegjësit kryesore të pozitës janë:

 • Menaxhon në mënyrë strategjike depon në përputhje me politikat dhe vizionin e kompanisë
 • Mbikëqyr operacionet e pranimit, deponimit, shpërndarjes dhe mirëmbajtjes
 • Rregullon hapësirën e punës dhe siguron përdorimin efikas të saj
 • Inicion, koordinon dhe zbaton politikat dhe procedurat optimale operative
 • Respekton të gjitha kërkesat e legjislacionit për deponimin, trajtimin dhe transportin e produkteve
 • Ruajtja e standardeve të higjienës, sigurisë dhe shëndetit në vendin e punës
 • Menaxhon kontrollin e  stokut dhe bënë barazimin me sistemin e ruajtjes së të dhënave
 • Planifikon rotacionet e punës dhe cakton detyra siç duhet dhe vlerëson rezultatet
 • Rekruton, zgjedh, orienton, trajnon, dhe motivon punonjësit
 • Harton rregullisht raporte dhe statistika (raporti i statusit IN / OUT, raporti i stoqeve të humbura etj.)
 • Pranon vlerësime nga Mbikëqyrësi dhe monitoron cilësinë e shërbimeve të ofruara

Kushtet:

 • Se paku 3 vite përvojë pune si Menaxher i Deposë
 • Ekspertizë në procedurat e administrimit të depove dhe praktikave të mira lidhur me të
 • Aftësi të dëshmuar për të zbatuar nisma për përmirësimin e procesit
 • Përvojë në përdorimin e sistemeve kompjuterike te menaxhimit te deposë dhe databazave.
 • Shkathtësi dhe aftësi drejtuese për të menaxhuar stafin
 • Aftësi të forta për vendimmarrje dhe zgjidhje të problemeve
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
 • Perparesi kan ata qe flasin gjuhen Turke .

MENAXHER I SHITJES (Jasht vendit)
Stone Market L.L.C. me seli në Suhadoll-Lipjan ështe një kompani importuese, eksportuese dhe
e shitjes me shumicë të Granitit dhe Mermerit në tregun e Ballkanit. Ne kërkojme një punëtor
për menaxhim dhe shitje eksport në gjuhën Turke dhe Serbe I gatshëm të udhëtoj jashtë vendit.

Përgjegjësit MENAXHER I SHITJES PËR EKSPORT :

 • Shitja dhe eksportimi i Granitit dhe Mermerit.
 • Menaxhimi i klientëve.
 • Inkasimi I faturave.
 • Prezantimi I materialeve.
 • Pranimi I porosive nga klientët.
 • Pëgatitja e dokumentacionit të shitjes për eksport.
 • Vizitimi I klientëve jashtë Kosovës.
 • Punë të tjera sipas nevojës.

Kushtet:

 • Mashkull,
 • 25-40 vjeç
 • Të flas gjuhen Serbe rrjedhshëm.
 • Njohja e gjuhës Turke e obliguar.
 • Të jetë i gatshëm të udhëtojë jashtë Kosovës nëpër shtetet fqinje.
 • Të jetë i gatshëm të fillojë punën menjëherë.
 • Patentë të vozitjes – kategoria B

Të interesuarit mund të aplikojnë për punë permes butonit APLIKO KËTU ose duke shënuar në SUBJEKT pozitën pë të cilen aplikoni dhe duke dërguar CV-në në emailin [email protected] Për ndonjë problem teknik telefononi në numrin 049 491 333 çdo ditë pune nga ora 8:00 deri ne orën 17:00.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?