Menaxher/e, Zv Menaxher/e, Furnizues/e, Sektorist, Arkatare, Depoist

Kompania

Super Viva

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-05-2022

Data e perfundimit

09-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV-në ne emailin: [email protected]

Apliko këtu