www.ofertapune.net Menaxher/e te marketingut dhe zhvillimit, Konsulent/e Marketingu. Konsulent/e, Menaxher/e Marketingu | PunaIme

Menaxher/e te marketingut dhe zhvillimit, Konsulent/e Marketingu. Konsulent/e, Menaxher/e Marketingu

Kompania

Bizneset Kosovare

Telefoni

048/555/213

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07/09/2020

Data e perfundimit

18-09-2020

Lloji i orarit

Orar të plotë

Kategoritë

Të tjera

Bizneset Kosovare, Kompania lider ne rajon ne fushen e marketingut.

Kompania Bizneset Kosovare operon ne fushen e marketingut dhe synon rritjen e bizneseve permes marketingut ne rrjetet sociale.
Pozitat e punes: Menaxher/e te marketingut dhe zhvillimit, Konsulent/e Marketingu, Konsulent/e, Menaxher/e Marketingu.

Pozita te lira 10.

Jeni në kërkim të një pune që ju mundëson pavarsi financiare?
Rritje profesionale?
Kushte komode pune?
Kompania në kuadër të zgjerimit shpall konkurs  për Konsulente/ë, Menaxhere/ë Marketingu.
Mosha 20-35 vjet.

Aplikantët:

  • Të jenë ambiciozë per zgjerim biznesi.
  • Energjik dhe të komunikueshëm.
  • Të kenë përfunduar arsimin e mesëm.
  • Arsimi i larte përbën prioritet
  • Seriozë
  • Të aftë për të bashkëpunuar në grup.
  • Page baze: 300 euro plus bonuse mujore nga 100 euro deri 800 euro.

Aplikimi prej dates: 07/09/2020 deri 18/09/2020

Email: [email protected]

Nr tel: 048/555/213

CV me fotogravi duhet te dergohet per aplikim.