www.ofertapune.net Menaxher/e Shitjesh, Asistent/e i/e Shitjeve | PunaIme

Menaxher/e Shitjesh, Asistent/e i/e Shitjeve

Kompania

New Born Media

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

06-09-2023

Data e perfundimit

02-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

New Born Media është në kërkim të një Menaxher/e Shitjesh dhe Asistent/e i/e Shitjeve.
Nëse jeni një individ me pasion për shitjen dhe komunikimin, dhe doni të punoni në një mjedis dinamik, kjo është mundësia juaj!
Detyrat dhe Përgjegjësitë e Menaxher/e Shitjesh:

 • Identifikimi dhe kontaktimi i klientëve potencialë për ofrimin e shërbimeve;
 • Zhvillimi i strategjive të shitjes për të rritur portofolin tonë të klientëve;
 • Përgatitja e ofertave të personalizuara dhe prezantimi i tyre në mënyrë të bindshme;

Kualifikimet:

 • Përvojë shumë të mirë në fushën e shitjes
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bindëse
 • Energji, motivim dhe angazhim për të arritur objektivat e shitjes
 • Njohuri bazë e teknologjisë dhe medieve sociale
 • Aftësi të mira organizimi dhe menaxhimi të kohës
 • Të ketë patentë shoferi

Detyrat dhe Përgjegjësitë e Asistent/e i/e Shitjeve:

 • Entuziazëm për shitjet dhe dëshira për të mësuar.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe organizimi.
 • Aftësi për të ndihmuar në krijimin e prezantimeve dhe propozimeve shitjesh.
 • Njohuri bazë të proceseve të shitjeve dhe menaxhimit të marrëdhënieve me klientët.

Dërgoni CV-në tuaj në adresën [email protected]
Ju lutemi të specifikoni pozitën për të cilën po aplikoni në subjekt.
Afati i aplikimit është 30 Shtator 2023.