www.ofertapune.net Menaxher/e, Shitës/e | PunaIme

Menaxher/e, Shitës/e

Kompania

N Sport

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

03-05-2023

Data e perfundimit

02-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

N Sport hapë konkurs për: 

Menaxher/e

 Shitës/e 

Kualifikimet për poziten Menaxher/e:

  • Perfundimi i shkolles se mesme , preferohet diploma bachelor;
  • Njohuri te mira per MS Office ;
  • Pervoje menaxheriale me pergjegjesi ne shitje ;
  • Personalitet, udheheqes i pershkushtuar dhe i orientuar drejt suksesit;
  • Orientimi ndaj klientit dhe sherbimit si dhe aftesis planifikuese dhe
    organizative ;
  • Aftesi komunikuese dhe flesibilitet;
  • Motivim dhe entuaziazem ne pune;

Lokacioni: Fushe Kosove

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në emailin: [email protected]

Apliko këtu