Menaxher/e Restauranti, Recepsionist, Kamarier/e, Nikoqire

Kompania

Hotel Semitronix

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-05-2022

Data e perfundimit

09-06-2022

Lloji i orarit

Full Time

Hotel Semitronix shpall konkurs pune per:

Menaxher/e Restauranti

 • Përvojë parakprake e punës
 • Njohja e gjuhëve të huaja( Anglisht)
 • Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore

Recepsionist

 • Përvojë parakprake e punës në recepsion
 • Njohja e gjuhëve të huaja( Anglisht)
 • Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore

Kamarier/e

 • Përvojë parakprake e punës së kamarierit
 • Njohja e gjuhëve të huaja( Anglisht)
 • Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore

Nikoqire(Pastrim)

 • Përvojë parakprake e punës 
 • Te jetë fleksibil dhe i përshtashëm për punë ekipore

Semitronix Hotel Prishtina ofron ambient të përshatshëm pune, orar fleksibil, kushte të mira pune.

Konkursi ka afat prej 09.05.2022 – 09.06.2022

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail:
[email protected]

Kontakt +383 49 740 222
WEB:  www.hotel-semitronix.com

Apliko këtu