www.ofertapune.net Menaxher/e për Energji dhe Menaxhimin e Kapaciteteve | PunaIme

Menaxher/e për Energji dhe Menaxhimin e Kapaciteteve

Kompania

Korporata Energjetike e Kosovës

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-11-2022

Data e perfundimit

31-01-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

Menaxher për Energji dhe Menaxhimin e Kapaciteteve

Divizioni: KEK

Data e publikimit: 25.11.2022

Aktive deri më: 09.12.2022

Shkarko Shpalljen | Shkarko formularin për aplikim | Apliko Online

Apliko këtu